«Είμαστε στο σημείο όπου τα πράγματα αρχίζουν και δουλεύουν πολύ εντατικά», δήλωσαν πρόσφατα οι Vampire Weekend στον αμερικάνικο Τύπο.

Και μάλλον έτσι συνεχίζουν να δουλεύουν, αν κρίνουμε ότι έδωσαν μαζεμένα 2 ακόμα φρέσκα τραγούδια, ως promo για την επικείμενη δισκογραφική τους επιστροφή: λέγονται "This Life" και "Unbearably White" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}KIGNNOZ0948{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν τον διπλό νέο δίσκο Father Of The Bride, που τελικά θα κυκλοφορήσει από την Columbia στις 3 Μαΐου (και όχι τον Απρίλιο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Για την παρέα του Ezra Koenig θα είναι ο πρώτος δίσκος εδώ και 6 χρόνια, αλλά και ένα δυνατό κρας τεστ για το πού βρίσκεται το γκρουπ μετά την αποχώρηση-πλήγμα του Rostam Batmanglij (2016).

Αν δεν έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη λίαν αξιόλογη περίπτωση των Vampire Weekend, μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ το σχετικό Listomania του Άρη Καζακόπουλου, ο οποίος θα σας συστήσει το αμερικάνικο indie γκρουπ μέσα από 15 πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

{youtube}bkBjoY7eyvU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured