news.team

Καιρό αποτελεί απωθημένο για το πιο ψαγμένο μουσικόφιλο κοινό της χώρας μας να δει τον Jon Hopkins live στην Ελλάδα. Και να που τώρα θα συμβεί, αφού το όνομά του φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε το Sónar Athens για το διήμερο της 11ης και 12ης Οκτώβρη.

Ο 39χρονος Άγγλος μουσικός ανήκει στα πιο συζητημένα ονόματα του σύγχρονου ηλεκτρονικού στερεώματος, χτίζοντας τη φήμη του πρώτα με το άλμπουμ Immunity του 2013 (Βρετανία #63) και ύστερα με το Singularity του 2018 (Βρετανία #9, Αυστραλία #44, Γερμανία #31).

Το Sónar Athens θα φέρει επίσης τους πάντα αγαπητούς στα μέρη μας UNKLE του James Lavelle, οι οποίοι θα έρθουν με φουλ live band σχηματισμό, έχοντας στις αποσκευές τους το ολοκαίνουριο άλμπουμ The Road Part II: Lost Highway -ήδη η συνεργασία με τον Tom Smith των Editors δείχνει να αρέσει πολύ στο ελληνικό κοινό. Επίσης, επιστρέφει στη χώρα μας μετά από πενταετή απουσία ο Paul Kalkbrenner, ένα από τα μεγάλα ονόματα της βερολινέζικης σκηνής.

Το φεστιβάλ ανακοίνωσε επίσης τους Ισραηλινούς Red Axes, τον Γάλλο Worakls, τη Βραζιλιάνα ANNA, τον Δανό Kölsch, τους Βρετανούς Foreign Beggars και το αυστριακό δίδυμο των HVOB. Θα υπάρξουν κι άλλα ονόματα, τα οποία θα μάθουμε προσεχώς.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη από τα καταστήματα Public και το δίκτυο της Viva. Τα 2ήμερα κοστίζουν 75 ευρώ, ενώ διαθέτονται και 2ήμερα VIP εισιτήρια (για υπερυψωμένο σημείο με δικό του μπαρ, τουαλέτες και περιορισμένες θέσεις καθήμενων) στα 125 ευρώ.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε 3 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας: στο Gazi Music Hall, στο Acro και στον Παλιό Σταθμό των Λεωφορείων.

{youtube}Q04ILDXe3QE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured