news.team

φωτογραφία: Eleonora Collini

Η ποιοτική και περιεκτική δράση των Dinosaur Jr. στα alternative 1990s χάρισε στο αμερικάνικο γκρουπ σημαντική επιτυχία (με το άλμπουμ του 1993 Where You Been να φτάνει στο #50 των Η.Π.Α. και στο #10 της Βρετανίας) και έκανε πολύ αναγνωρίσιμη την κεντρική φιγούρα του τραγουδιστή, κιθαρίστα και βασικού συνθέτη J Mascis.

Παρότι λοιπόν οι Dinosaur Jr. το διέλυσαν στα 1997, το εναλλακτικό κοινό στήριξε τόσο την επανασύνδεσή τους το 2005, όσο και τη σόλο καριέρα του Mascis, που έκτοτε «έτρεξε» παράλληλα. Τελευταίος της σταθμός ήταν το άλμπουμ του 2018 Elastic Days, για το οποίο και περιοδεύει τώρα ο 53χρονος δημιουργός από το Amherst της Μασαχουσέτης.

Η τουρνέ αυτή θα τον φέρει και στην Ελλάδα, προσθέτοντας έτσι στο πλούσιο φετινό καλοκαίρι ένα ακόμα αγαπημένο όνομα: ο Mascis έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας ως σόλο καλλιτέχνης, για μια συναυλία στο An Club, την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη μέσω του δικτύου της Viva, με τα early bird να διαθέτονται στα 17 ευρώ. Η κανονική προπώληση θα τιμάται κατόπιν στα 20 ευρώ, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 23 ευρώ.

{youtube}eR3WEMllihM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured