news.team

«Είμαστε στο σημείο όπου τα πράγματα αρχίζουν και δουλεύουν πολύ εντατικά», είπαν πριν περίπου μία εβδομάδα οι Vampire Weekend.

Και το εννοούσαν, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι συνεχίζουν το promo για τη δισκογραφική τους επιστροφή δίνοντας στη δημοσιότητα 2 καινούρια τραγούδια: λέγονται "Big Blue" και "Sunflower" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}U2fFS5oL0DM{/youtube}

Στο "Sunflower", μάλιστα, η μπάντα συνεργάζεται και με τον Steve Lacy των The Internet. Το "Big Blue", από την άλλη επιβεβαιώθηκε ως το μυστηριώδες νέο τραγούδι που είχαν παρουσιάσει τον Αύγουστο του 2018 στο after party του Lollapalooza.

Και τα 2 κομμάτια προλογίζουν τον διπλό νέο δίσκο Father Of The Bride, που τελικά θα κυκλοφορήσει από την Columbia στις 3 Μαΐου (και όχι τον Απρίλιο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Για την παρέα του Ezra Koenig θα είναι ο πρώτος δίσκος εδώ και 6 χρόνια, αλλά και ένα δυνατό κρας τεστ για το πού βρίσκεται το γκρουπ μετά την αποχώρηση-πλήγμα του Rostam Batmanglij (2016).

Αν δεν έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη λίαν αξιόλογη περίπτωση των Vampire Weekend, μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ το σχετικό Listomania του Άρη Καζακόπουλου, ο οποίος θα σας συστήσει το αμερικάνικο indie γκρουπ μέσα από 15 πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

{youtube}R76f5AzYJK0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured