Με τον Ozzy Osbourne να βρίσκεται δυστυχώς στο νοσοκομείο και να έχει μπει προληπτικά στην εντατική καθώς οι γιατροί φοβούνται την εκδήλωση πνευμονίας, το κλίμα ανάμεσα στους φίλους των Black Sabbath είναι λιγάκι ανήσυχο. Φρόντισε ωστόσο η γενέτειρά τους στην Αγγλία, αλλά και ο Tony Iommi, ώστε να ελαφρύνει.

Αιτία, ένα χέβι μέταλ ...παγκάκι που αφιέρωσε η δημοτική αρχή του Μπέρμιγχαμ στη θρυλική μπάντα, η οποία ως γνωστόν ξεκίνησε από εκεί το μακρινό πια 1968.

Η ιδέα προήλθε από έναν απλό fan, τον Mohammed Osama, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος μιλώντας στο BBC που η πρότασή του όχι μόνο υλοποιήθηκε, αλλά είχε και τον Tony Iommi παρών στη σχετική τελετή, που έλαβε χώρα το Σάββατο. Το παγκάκι ανέλαβε να υλοποιήσει ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης Tarek Abdelkawi για λογαριασμό και βρίσκεται πλέον τοποθετημένο κάτω από τη Γέφυρα Black Sabbath στο κανάλι της Broad Street: κοσμείτε από τις φιγούρες των 4 μελών, ενώ έχει και την επιγραφή «Geezer. Ozzy. Tony. Bill. Made in Birmingham 1968».

«Αναρωτιόμουν πώς να μοιάζει αυτό που είχαν φτιάξει ερχόμενος να το δω», δήλωσε ο Iommi στο BBC, «αλλά είναι φανταστικό. Πραγματικά το αγάπησα».

{youtube}vwLQw_95hX0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured