Ο ένας είναι Αμερικανός, έχει χαλάσει κόσμο σε προηγούμενα χρόνια και παραμένει αγαπητός στο εναλλακτικό κοινό έστω και αν τον έχουν εγκαταλείψει οι κριτικοί. Η άλλη, πάλι, είναι Σουηδέζα, είχε ψιλοχαθεί για καιρό, έκανε όμως ξανά το μπαμ μέσα στο 2018, με μπόλικη βοήθεια από τους κριτικούς.

Ο λόγος για τον Beck και τη Robyn, οι οποίοι βρίσκονται τώρα μαζί στο καινούριο τραγούδι "Super Cool", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Super Cool" τους βρίσκει να συνεργάζονται με το αμερικάνικο κωμικό τρίο των Lonely Island -οι οποίοι τώρα τελευταία ασχολούνται πιο ενεργά με τα μουσικά πράγματα- και είναι μια πρώτη «γεύση» από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων The Lego Movie 2: The Second Part.

Το φιλμ ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βρετανία την Παρασκευή και αποτελεί συνέχεια της πρώτης Lego Movie ταινίας (2014). Στο soundtrack αυτής υπήρχε το "Everything Is Awesome", στο οποίο είχαν και πάλι ανακατευτεί οι Lonely Island -τραγούδι που κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Μάλλον σε κάτι αντίστοιχο στοχεύει λοιπόν τώρα και το "Super Cool".

{youtube}3vsm5dOXBBc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured