Λέγεται Robin Carlsson, αλλά ο μουσικόφιλος κόσμος την έμαθε ως Robyn και έκανε αίσθηση ήδη από το ντεμπούτο της Robyn Is Here, πίσω στο μακρινό πλέον 1995 (Σουηδία #8, Η.Π.Α. #57). Το νεότερο κοινό θα την ανακάλυπτε σε πιο κοντινά χρόνια, χάρη κυρίως στη συνεργασία της με τους Röyksopp για το "The Girl And The Robot" του 2009 (Νορβηγία #2, Σουηδία #25). Εκείνα μάλιστα τα χρόνια την είχαμε δει κι εμείς στην Αθήνα, να ανοίγει τη συναυλία της Madonna (2008).

Τα τελευταία ωστόσο χρόνια η Robyn είχε ψιλοεξαφανιστεί, αφού είχε να φανεί με δικό της υλικό από το Body Talk του 2010 (Σουηδία #2, Βρετανία #168, Η.Π.Α. #142), αρκούμενη μόνο σε συμμετοχές.

Τέλη Οκτώβρη ωστόσο η «γκίνια» έσπασε με την έκδοση του Honey, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και εδραίωσε το εμπορικό προφίλ της 39χρονης πλέον Σουηδής ερμηνεύτριας στέλνοντάς τη στο νούμερο 1 της πατρίδας της, στο #40 των Η.Π.Α., στο #21 της Βρετανίας και στο #20 της Γερμανίας.

Το σχετικό promo συνεχίζεται τώρα με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το ομώνυμο "Honey": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Max Vitali, ο οποίος απεικόνισε τη Robyn να χορεύει μέχρι πρωίας σε ένα ολονύχτιο club. Τους θαμώνες, μάλιστα, «έπαιξαν» fans της, οι οποίοι πέρασαν το casting που ανήγγειλε έναν μήνα πριν.

{youtube}Mru9GG3ur9U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured