news.team

Πάνε πια 7 χρόνια από τον θάνατο της Amy Winehouse από δηλητηρίαση σχετική με υπερκατανάλωση αλκοόλ. Όμως το όνομά της παραμένει ένα από τα τελευταία που προξενούν μαζικά κύματα συγκίνησης στο μουσικόφιλο κοινό, ενώ το "Back To Black" (2006) συνεχίζει να ενώνει πολλούς στους καιρούς αυτούς της online πολυδιάσπασης του κοινού.

Διόλου τυχαία, λοιπόν, είναι το άλμπουμ του 2006 Back To Black (που περιλάμβανε το προαναφερθέν κομμάτι) το οποίο γίνεται τώρα επίκεντρο ενός καινούριου ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε σε DVD μόλις πριν λίγες μέρες.

Το ντοκιμαντέρ λέγεται Amy Winehouse – Back to Black και έχει φτιαχτεί από την Eagle Vision, σε παραγωγή Gil Gang. Εστιάζει βασικά στο πώς φτιάχτηκε το επιτυχημένο άλμπουμ (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #4, Γαλλία #1, Καναδάς #4, Γερμανία #1, Ιαπωνία #23, Ελλάδα #1), ενώ περιέχει νέες συνεντεύξεις (μεταξύ άλλων με τον Mark Ronson), αλλά και άγνωστο μέχρι σήμερα αρχειακό υλικό.

Μέρος του τελευταίου είναι και το στιγμιότυπο που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Πρόκειται για το "Love Is A Losing Game" (ένα από τα τραγούδια του Back To Black), όπως παίχτηκε στα Riverside Studios του Λονδίνου στις 10 Φεβρουαρίου 2008, σε μια ιδιωτική συναυλία που έγινε εκεί σαν εορτασμός για τα 5 βραβεία Grammy που κέρδισε τότε η Amy Winehouse.

{youtube}8phKGx0iPZA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured