news.team

φωτογραφία: Bob Gruen

Οι φίλοι των Beatles και του John Lennon ειδικότερα ξέρουν ότι το τραγούδι "Gimme Some Truth" πρωτοσκαρώθηκε στα sessions που έδωσαν το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας Let It Be (1970), κατέληξε όμως τελικά στον περίφημο σόλο δίσκο του Lennon, Imagine (1971).  

Φέτος τον Οκτώβρη το θρυλικό άλμπουμ επανεκδόθηκε σε box set με 4 CD, στα οποία χώρεσαν συνολικά 135 κομμάτια, υπό την επίβλεψη της Yoko Ono. Το πρωτότυπο άλμπουμ προσφέρθηκε μάλιστα και σε φρεσκαρισμένο ηχητικά Ultimate mix, το οποίο υπογράφουν οι Paul Hicks, Gavin Lurssen & Reuben Cohen.

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, οι συντελεστές αποφάσισαν να φτιάξουν ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το Ultimate mix του "Gimme Some Truth", ώστε το πολιτικό αυτό άσμα να μεταφέρει ξανά το μήνυμά του ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, που φαίνεται να δημιουργούν μια συμμαχία όσων εναντιώνονται στην Προεδρία του Donald Trump.

Το κλιπ ωστόσο, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, δέχτηκε ήδη κάμποσες επικρίσεις από φίλους του Lennon, που σημείωσαν ότι δεν είναι επί της ουσίας βιντεοκλίπ, αλλά ένα πρόχειρο lyric video φτιαγμένο με εντελώς βασική λογική.

Δεν έχουν κι άδικο...

{youtube}WbhktzkGoH0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured