Ο Ισλανδός τραγουδιστής και μουσικός Jón Þór Birgisson, τον οποίον το διεθνές κοινό έμαθε ως «Jónsi» καθώς οι Sigur Rós λάμβαναν όλο και πιο μεγάλη προσοχή από το 1999 και μετά, μας έχει συνηθίσει συχνά στο εκλεκτικό, όχι όμως και στο αναπάντεχο.

Ωστόσο οι φίλοι του που τον παρακολουθούν στενά ξέρουν καλά ότι ο Jónsi είναι ένας άνθρωπος με ευρεία ενδιαφέροντα στη μουσική, ο οποίος πριν τους Sigur Rós τραγουδούσε σε μια stoner rock μπάντα, ενώ παραμένει μέχρι και σήμερα τρελός και παλαβός με τους ...Iron Maiden!

Οι υπόλοιποι ωστόσο fans των Sigur Rós βρήκαν τουλάχιστον αναπάντεχη την πρόσφατη συνεργασία του με τον Troye Sivan για το τραγούδι "Revelation" -το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο 23χρονος Sivan από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής φιγουράρει φέτος στους πιο επιτυχημένους αστέρες της mainstream pop, χάρη στον χαμό που έχει προξενήσει το 2ο του άλμπουμ Bloom, «εισβάλλοντας» θεαματικά στο #4 των Η.Π.Α. και στο #10 της Βρετανίας.

To "Revelation" προέρχεται από το soundtrack της ταινίας του Joel Edgerton Boy Erased, η οποία βασίζεται στα απομνημονεύματα του Garrard Conley, για το πώς ανακάλυψε τη gay ταυτότητά του όντας παιδί δύο συντηρητικών και θρησκευόμενων γονιών (τους παίζουν ο Russell Crowe και η Nicole Kidman) στις Η.Π.Α., οι οποίοι τον έστειλαν σε ένα από τα διαβόητα κέντρα θεραπείας ομοφυλόφιλων.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στα αμερικανικά σινεμά την Παρασκευή.

{youtube}rwCnYFAEeSg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured