Ο Micheal Ray Stevenson από το Compton της Καλιφόρνια, πιο γνωστός ως Tyga, είναι ένας ακόμα από τους 20άρηδες ράπερ αυτών των καιρών που για ένα διάστημα βρέθηκε στην αφρόκρεμα εκεί το 2012-2013, όταν το άλμπουμ Careless World: Rise Οf Τhe Last King τον έφερε στο #4 των Η.Π.Α., αλλά και στο #56 της Βρετανίας.

Τελευταία, πάντως, τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Tyga: το φετινό του άλμπουμ Kyoto στάθηκε παταγώδης αποτυχία και χρειάστηκε να συνεργαστεί με τον Offset των Migos για να δει το non-album "Taste" να του χαρίζει την πρώτη του ευδιάκριτη επιτυχία εδώ και 3 χρόνια.

Τώρα, λοιπόν, τον συναντάμε να τα ξαναβρίσκει και επισήμως με τη Nicki Minaj -με την οποία είχαν 10 χρόνια να μιλήσουν- και να την καλεί να συμμετάσχει στο remix που έφτιαξε ο D.A. Doman για το "Dip". Και μάλιστα όχι μόνο στις ηχογραφήσεις, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, αλλά και στο βιντεοκλίπ για το φρεσκαρισμένο κομμάτι (η ορίτζιναλ εκδοχή βγήκε ως non-album single πριν περίπου έναν μήνα).

Η αθεόφοβη μάλιστα η Minaj χρησιμοποιεί τη συμμετοχή για να ρίξει ένα ακόμα βέλος στην Cardi B, ριμάροντας για το επεισοδιακό τους μαλλιοτράβηγμα στη Νέα Υόρκη: «All that rah-rah never was the icon issue/ Harper's Bazaar, I'm covering the icon issue/ I got issues, yeah, bitch, I got issues W, Vogue, Cosmo». Κι όλα αυτά ενώ το μεταξύ τους σίριαλ δείχνει να έχει ξεφύγει, ύστερα από τις κατηγορίες ότι η Minaj δίνει στο ίντερνετ το τηλέφωνο της Cardi B.

Το κλιπ εντωμεταξύ για το "Dip (remix)" που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Tyga με τη βοήθεια του Arrad είναι ένας φόρος τιμής στο "Scream" του Michael και της Janet Jackson, επιτυχία τους από το 1995, με την οποία επιτέθηκαν στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που κάλυψαν τις υποθέσεις του Michael Jackson εκείνα τα χρόνια, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

{youtube}YyWru2XOiK0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured