Ο Chris Eckman είναι ένας μουσικός όχι μόνο αγαπητός στο ελληνικό ακροατήριο (μέσω των Walkabouts), αλλά και οικείος: θυμίζουμε ότι το 2015 ήρθε στην Αθήνα για μια κοινή εμφάνιση με τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή (δείτε την ανταπόκριση του Βαγγέλη Πούλιου, εδώ).

Πλέον, ο Eckman ακολουθεί διαφορετικά μονοπάτια, έχοντας συγκροτήσει τους DirtMusic μαζί με τον Hugo Race (κάποτε στους Bad Seeds του Nick Cave) και τον Murat Ertel από τους Baba Zula. Ο τελευταίος αντικατέστησε στο σχήμα τον Chris Brokaw και είναι μάλλον υπεύθυνος για τη στροφή προς την τουρκική ψυχεδέλεια που χαρακτήρισε το τελευταίο τους άλμπουμ Bu Bir Ruya.

Συνεχίζοντας τώρα το promo για το τελευταίο, το γκρουπ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το κομμάτι "Go The Distance": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η περιοδεία εντωμεταξύ των DirtMusic προβλέπεται να κάνει στάση και στην Ελλάδα, για πρώτη φορά: θα παίξουν live στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Σύντομα, μάλιστα, θα διαβάσετε και μια σχετική συνέντευξη του Chris Eckman στις σελίδες μας.

{youtube}GSroGDBe-_A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured