news.team

Αν και κατά πολύ νεότερή της, η Madonna χρειάστηκε να συμβιβαστεί νωρίς με τον τίτλο της Βασίλισσας της Ποπ, καθώς Θεά ήταν μόνο η Cher, η οποία δεν είχε καμία διάθεση να κατέβει από τα «ουράνια» της: σήμερα, στα 72 της, παραμένει η μόνη καλλιτέχνιδα που κατάφερε να έχει μια νούμερο 1 επιτυχία στην Αμερική από τη δεκαετία του 1960 ως (και) τη δική μας.

Τώρα, φρέσκια από την επιτυχία του μιούζικαλ Mamma Mia! Here We Go Again του Ol Parker -όπου έπαιξε τη Ruby Sheridan, μητέρα της Donny Sheridan (Meryl Streep) και γιαγιά της πρωταγωνίστριας Sophie Sheridan (Amanda Seyfried)- η Cher επέστρεψε με το καινούριο άλμπουμ Dancing Queen, όπου βεβαίως διασκευάζει τραγούδια των Abba (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #70, Καναδάς #2, Γερμανία #5).

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το "SOS", σκηνοθετημένο από τον Jake Wilson.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, μέσω του κλιπ η Cher στέλνει ένα μήνυμα για αλληλεγγύη στις γυναίκες του κόσμου μας. Πρωταγωνιστούν (μεταξύ άλλων) η κόρη του Bruce Willis, Rumer Willis, η γνωστή από το Transparent Trace Lycette και η κωμικός Sabrina Jalees.

{youtube}7T4rz4NsYjk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured