Μόλις πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε καινούριο τραγούδι η Lana Del Rey ("Mariners Apartment Complex"), υποσχέθηκε όμως στους fans ένα ακόμα από τα καλοκαιρινά της sessions με τον παραγωγό Jack Antonoff (των Bleachers).

Το 'πε λοιπόν και το έκανε η Αμερικανίδα σταρ: στο τέλος της είδησης μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο όπου θα ακούσετε κι εσείς το φρέσκο "Venice Bitch", βλέποντας μάλιστα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ γι' αυτό, το οποίο μοιάζει με φιλμάκι μικρού μήκους αν αναλογιστούμε ότι το κομμάτι έχει διάρκεια 9 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

Το "Venice Bitch" πρωτοπαίχτηκε πριν λίγες ώρες στην εκπομπή του Zane Lowe, στις ψηφιακές ραδιοσυχνότητες του Beats 1 της Apple Music. Μιλώντας μαζί του, η Del Rey αποκάλυψε ότι το έπαιξε στους μάνατζέρ της ζητώντας τους να είναι αυτό το βασικό single που θα λειτουργήσει ως promo για το επόμενο άλμπουμ της -κάτι που τους σόκαρε, λόγω της διάρκειας. «Γιατί μας το κάνεις αυτό;», της είπε κάποιος από εκείνους, «γιατί δεν γράφεις ένα κανονικό pop τραγούδι με νορμάλ διάρκεια;».

Όπως και το "Mariners Apartment Complex", έτσι και το "Venice Bitch" είναι μια γεύση από έναν δίσκο που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό με χαλαρούς ρυθμούς. Η Del Rey επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το 2019, ως διάδοχος του περσινού άλμπουμ Lust For Life (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #8, Ελλάδα #5) και θα έχει την ονομασία Norman Fucking Rockwell.

{youtube}Qg3DxELVPj4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured