φωτογραφία: Theo Wargo

Στις 15 Δεκεμβρίου 2017, ο Eminem έσπασε μια δισκογραφική σιωπή 4 ετών κυκλοφορώντας το 9ο στούντιο άλμπουμ του Revival. Ο δίσκος πήγε με άνεση στο νούμερο 1 Αμερικής, Βρετανίας, Αυστραλίας, Καναδά και Γερμανίας, έπιασε ένα #13 στην πάντα καθοριστική για το χιπ χοπ Γαλλία, ενώ επιβεβαίωσε και την πέρασή του στη χώρα μας, φτάνοντας στο #12. Αλλά στους κριτικούς δεν άρεσε: «το άστρο του τρεμοσβήνει» έγραψε και σε μας ο Ανδρέας Κύρκος (εδώ). Και δεν άργησε να ξεσπάσει διαμάχη και ανάμεσα στους ίδιους τους fans του για το αν και πόσο καλός ήταν ο φρέσκος δίσκος.

Τώρα, ο Eminem κάνει το μεγάλο μπαμ με ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ ονόματι Kamikaze, το οποίο κανείς δεν περίμενε. Και με το promo φροντίζει ο ίδιος να ρίξει το λάδι στη φωτιά, αφού στο βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι "Fall" μπαίνει κοροϊδεύοντας όσους τον επέκριναν για το Revival: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "The Fall", εντωμεταξύ, έχει προκαλέσει το δικό του σούσουρο, καθώς ο Eminemn έχει βρεθεί κατηγορούμενος για ομοφοβία εξαιτίας του στίχου όπου κοροϊδεύει τον Tyler The Creator: «Tyler create nothin', I see why you called yourself a faggot, bitch/It's not just 'cause you lack attention, it's 'cause you worship D12's balls, you're sack-rilegious».

Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε μάλιστα ο Bon Iver, ο οποίος και συμμετέχει στο "Fall". Όπως αποκάλυψε στο προσωπικό του Twitter, ζήτησε να αλλάξει το τραγούδι όταν το άκουσε, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

{youtube}MfTbHITdhEI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured