Πάνε πλέον 10 χρόνια από το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Greg Hughes με την Tessa Murray κυκλοφόρησαν εντελώς μόνοι τους την πρώτη τους κοινή δουλειά ως Still Corners, το ΕΡ Remember Pepper?.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το όνομα του λονδρέζικου γκρουπ έγινε ευρύτερα γνωστό στο εναλλακτικό στερέωμα. Και, παρότι δεν έχουν ακόμα γνωρίσει κάποια σημαίνουσα εμπορική επιτυχία, θεωρούνται indie pop σταθερά. To 2013 τους είδαμε μάλιστα και στην Ελλάδα και, κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψαν τότε ο Στέργιος Κοράνας για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και η Νίνα Ποπώφ για την αντίστοιχη βραδιά στην Αθήνα.

Οι Still Corners είχαν να φανούν 2 χρόνια περίπου, από το Dead Blue του 2016. Αλλά φέτος τον Αύγουστο επέστρεψαν με τον νέο δίσκο Slow Air, που βγήκε στη δική τους εταιρία Wrecking Light. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έχουν δώσει στη δημοσιότητα 2 βιντεοκλίπ, ένα για το "The Photograph" κι ένα για το "Black Lagoon", τα οποία μπορείτε να δείτε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}0ldXd8ksN1s{/youtube}

Το κλιπ για το "The Photograph" το έφτιαξαν μόνοι τους, με ασπρόμαυρο φιλμ και με τα γυρίσματα να έχουν γίνει κάπου στην Αριζόνα. Το κλιπ του "Black Lagoon" είναι πιο κινηματογραφικό σαν δομή και βρίσκει το γκρουπ, όπως το ίδιο σχολίασε, «να ταξιδεύει στην έρημο και στον ωκεανό, αναζητώντας μια χαμένη Εδέμ».

{youtube}LpbrvJzHITU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured