Αν και δεν έχει ακόμα μεγάλη πέραση στους φίλους του παλαιότερου χιπ χοπ, ο 28χρονος Sir Robert Bryson Hall ο 2ος από το Rockville του Μέριλαντ είναι από τα αστέρια της νεότερης γενιάς, καθώς -ως Logic- θρονιάστηκε πέρυσι στο νούμερο 1 της Αμερικής με το 3ο του άλμπουμ Everybody, το οποίο έκανε μάλιστα αίσθηση και στην Ευρώπη (Βρετανία #20, Δανία #6).

Τώρα, ο Logic επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι "One Day", στο οποίο βρίσκεται να συνεργάζεται με τον τραγουδιστή των OneRepublic, Ryan Tedder. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ-φιλμάκι που έφτιαξε γι' αυτό ο Andy Hines, το οποίο εκπέμπει ηχηρό πολιτικό μήνυμα, αφού μας βάζει να παρακολουθήσουμε τους βίους παράλληλους ενός Μεξικάνου κι ενός Αμερικάνου εφήβου στις σύγχρονες Η.Π.Α.

To "One Day" αποτελεί πρώτη γεύση από το soundtrack που έχει ετοιμάσει ο Logic για το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Supermarket. Βιβλίο και δίσκος αναμένεται να βγουν μαζί σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να εμφανιστούν και πριν τελειώσει ο Αύγουστος.

{youtube}kIZhyifo6Q4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured