Στα 22 του μόλις χρόνια, o Martin Garrix από το Amstelveen της Ολλανδίας κάθεται στην κορυφή του κόσμου των DJs: για δύο συνεχόμενες χρονιές (2016, 2017) τοποθετήθηκε στο νούμερο 1 της παγκόσμιας λίστας του DJ Mag, ενώ από πέρυσι είναι ο resident DJ του Hï στην Ιμπίθα.

Ο Garrix, ωστόσο, δεν αρκείται στη DJ ιδιότητά του και θέλει να διακριθεί και ως ηλεκτρονικός δημιουργός. Έτσι, σταθερά από το 2012 και μετά, κυκλοφορεί singles και ΕΡs, ενίοτε με σημαντική παγκόσμια αναγνώριση, όπως έγινε λ.χ. πίσω στο 2013 με το "Animals", κομμάτι που τον έστειλε στο #3 της Ολλανδίας, στο #1 της Βρετανίας, αλλά και στο #21 της πάντα «δύσκολης» για τα ηλεκτρονικά Αμερικής.

Το φετινό καλοκαίρι του έφερε μία ακόμα επιτυχία με το single "Ocean" (Ολλανδία #16,  Βρετανία #29, Η.Π.Α. #78), ενώ πρόσφατα λάνσαρε ένα ακόμα single με τίτλο "High On Life", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "High On Life" περιγράφεται ως «non-album single", κυκλοφορεί από το δικό του label STMPD RCRDS (σε παγκόσμια διανομή από τη Sony Music) και τον βρίσκει σε progressive house ρυθμούς, να συνεργάζεται με τον πρωτοεμφανιζόμενο Σουηδό τραγουδιστή Bonn. 

{youtube}Lpjcm1F8tY8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured