news.team

Σπουδαία ιστορία έγραψαν στη δεκαετία του 1990 οι Cypress Hill, το πρώτο χιπ χοπ συγκρότημα που ξεπήδησε από τη λατινοαμερικάνικη κοινότητα των Η.Π.Α., έχοντας ως αιχμή του δόρατος τις φιγούρες του B-Real και του DJ Muggs. Το γκρουπ πούλησε πάνω από 20.000.000 αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο και άφησε κάμποσους δίσκους αναφοράς, ιδίως το Black Sunday του 1993 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #13).

Οι Cypress Hill δεν διαλύθηκαν ποτέ, είχαν όμως σιωπήσει μετά το Rise Up του 2010, δίσκο που τα πήγε έτσι και έτσι τόσο εμπορικά (Η.Π.Α. #19, Βρετανία #78), όσο και από την άποψη της κριτικής αποδοχής (δείτε τι είχε γράψει τότε σε μας ο Γιάννης Ιωάννου, εδώ).

Τώρα, όμως, οι B-Real & DJ Muggs επιστρέφουν θεαματικά στο προσκήνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Band Of Gypsies": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Band Of Gypsies" προλογίζει το νέο άλμπουμ Elephants On Acid, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

«Ήμασταν παιδιά όταν βρεθήκαμε παρέα με τον B-Real και τον DJ Muggs», δήλωσε ο Sen Dog «τώρα πια είμαστε άντρες στην ωριμότητά μας, όμως η μεταξύ μας χημεία παραμένει ίδια».

{youtube}buxccDwjkdA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured