news.team

Σχεδόν 6 χρόνια έχουν να φανούν οι Spiritualized, από το Sweet Heart Sweet Light του 2012 (Βρετανία #19, Η.Π.Α. #60), άλμπουμ που ο Ζαννής Βούλγαρης είχε κρίνει ως μέτριο στην κριτική του για μας (δείτε εδώ).

Τώρα, όμως, ο Jason Pierce δηλώνει έτοιμος να τους επαναφέρει με νέα δουλειά, ενθουσιάζοντας όσους παραμένουν πιστοί fans από τις δοξασμένες μέρες των 1990s, όταν δίσκοι σαν το Ladies Αnd Gentlemen We Are Floating Ιn Space του 1997 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #226) έγραψαν τη δική τους ιστορία στο εναλλακτικό στερέωμα.

Προάγγελος της επιστροφής είναι το φρέσκο τραγούδι "Here It Comes (The Road) Let’s Go" που δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Το τραγούδι είναι βασικά μια λίστα με οδηγίες», δήλωσε ο Pierce, «αν ο ακροατής τις ακολουθήσει με προσοχή, θα βρει το σπίτι μου».

Το νέο άλμπουμ θα λέγεται And Nothing Hurt και θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Bella Union. Παραμένει ερωτηματικό το αν θα είναι όντως το τελευταίο για τους Spiritualized, όπως έχει δηλώσει ο Pierce στο παρελθόν.

{youtube}nuYKUWM_o60{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured