news.team

Για αρκετούς φίλους του χιπ χοπ, ο 50 Cent είναι ο τελευταίος σούπερ σταρ μιας παλιότερης εποχής, ο οποίος πέρασε στο περιθώριο όταν ήρθαν o Kanye West με τον Kendrick Lamar.

Αυτό ανταποκρίνεται ως έναν βαθμό στην πραγματικότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε «περιθώριο»: ο 50 Cent παρέμεινε καλλιτέχνης με top-5 δυναμική, οπωσδήποτε όμως αραίωσε τη δισκογραφική του παρουσία, με την τελευταία του δουλειά Animal Ambition να χρονολογείται κοντά 4 χρόνια πριν (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #21, Γαλλία #32).

Τώρα, πάντως, ο 43χρονος Νεοϋορκέζος ράπερ ετοιμάζει την επιστροφή του. Έχει ανακοινώσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Street King Immortal, δεν έχει δώσει όμως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε έχει διασαφηνίσει αν θα δούμε σε αυτό το φετινό single "Crazy", μια συνεργασία με τον PnB Rock.

Σε κάθε περίπτωση, ο 50 Cent έχει κι άλλους τρόπους να κάνει promo στον εαυτό του και το πέτυχε αυτό τώρα στον απόλυτο βαθμό μέσω του δημοφιλούς τηλεοπτικού σίριαλ Power, που ξεκίνησε από το δίκτυο Starz το 2014 και διανύει φέτος την 5η του σαιζόν. Πρωταγωνιστεί ο Omari Hardwick παίζοντας τον Ghost, έναν αδίστακτο έμπορο ναρκωτικών που θέλει να αφήσει τον υπόκοσμο -με τον 50 Cent να ενσαρκώνει τον κύριο αντίπαλό του, Kanan Stark.

Στο τελευταίο λοιπόν επεισόδιο του Power, το βράδυ της προχθεσινής Κυριακής, είχαμε συμμετοχή-έκπληξη του Kendrick Lamar, στην πρώτη του παρουσία ως ηθοποιός: παίζει έναν άστεγο ονόματι Laces, ο οποίος σταματά τον 50 Cent έξω από ένα μπακάλικο και προσπαθεί να του πουλήσει κάτι δωροκάρτες, πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την κάνη του πιστολιού του. Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα πατώντας εδώ, αφού βρείτε το tweet του χρήστη Melvin.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured