Για όποιον μουσικόφιλο ασχολείται σοβαρά με το rock από τα 1990s και μετά, ο Tom Morello δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι περισσότεροι τον έμαθαν από τις καταιγιστικές του κιθαριές στους Rage Against The Machine (στους οποίους κι έμεινε ως την οριστική τους διάλυση το 2011), για να τον ακολουθήσουν αργότερα στους Audioslave και στους Prophets Of Rage, αλλά και στις ηχηρές του συνεργασίες με τον Bruce Springsteeen και τον Johnny Cash.

Τώρα, ο 54χρονος Νεοϋορκέζος είναι έτοιμος να λανσάρει ένα νέο προσωπικό εγχείρημα ονόματι Atlas Underground, το οποίο περιλαμβάνει ηχηρές συνεργασίες με ονόματα από πολλούς διαφορετικούς χώρους. Ως πρώτο δείγμα γραφής, μάλιστα, δόθηκαν πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα 2 ολοκαίνουρια τραγούδια, το "We Don't Need You" και το "Battle Sirens", τα οποία μπορείτε ν' ακούσετε μέσω Spotify (αντίστοιχα) εδώ κι εδώ.

Στο "We Don't Need You", τα φωνητικά αναλαμβάνει ο ράπερ και τραγουδοποιός Vic Mensa, ενώ στο "Battle Sirens" βρίσκουμε το αυστραλέζικο EDM δίδυμο Knife Party.

Το άλμπουμ Atlas Underground θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου, έχοντας στα credits του συμμετοχές από τον Skrillex, τους GZA και RZA των Wu-Tang Clan, τον Big Boi της Outkast φήμης και τον Killer Mike των Run The Jewels.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured