Δείχνοντας σεβασμό προς το τριήμερο εθνικό πένθος της χώρας μας και αναλογιζόμενος το πολύ βαρύ κλίμα μετά από τόση καταστροφή και θανάτους, ο Steven Wilson ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του στην Αθήνα.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και είναι γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς είχαν μπει σε κόπους και προγραμματισμούς για να τον δουν. Μερίδα ωστόσο των τελευταίων αντέδρασε με οξύτητα στα νέα, παρότι υπήρξε δέσμευση της διοργάνωσης για εύρεση νέας ημερομηνίας και άμεση κινητοποίηση για την επιστροφή των χρημάτων.

Αλγεινή εντύπωση έκαναν σχόλια στη σελίδα της συναυλίας στο Facebook που προέτασσαν την όποια προσωπική αναστάτωση/ταλαιπωρία κόντρα στις συνθήκες ή σχόλια που ειρωνεύονταν την ακύρωση. «Στον κόσμο χάνονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, με αυτήν τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα happening ποτέ και πουθενά», γράφει ένα από αυτά, ενώ σε ένα άλλο διαβάσαμε ότι η διοργανώτρια εταιρεία μεταχειρίστηκε το event «όπως θα αντιμετωπιζόταν μια συναυλία της νεοελληνικής υποκουλτούρας. Μη στεναχωριέστε καλέ, όλο το χειμώνα Πάολα και Κιάμο».

Δεν έλειψαν και οι ψυχραιμότεροι, που απέφυγαν μεν να κάνουν σχολιασμούς, αλλά ήθελαν να γίνει η συναυλία και είτε τα έσοδα να διατεθούν στους πληγέντες, είτε όσοι πάνε να φέρουν μαζί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μετατρέποντάς τη ουσιαστικά σε σημείο συγκέντρωσης.

Υπήρξαν πάντως και πολλοί fans του Steven Wilson που τα έβαλαν ανοιχτά με απόψεις σαν τις παραπάνω, τονίζοντας τα όσα θα έπρεπε (πιστεύουμε κι εμείς) να είναι αυτονόητα σε συνθήκες τέτοιας καταστροφής, με τόσους νεκρούς ανθρώπους.

{youtube}ycYewhiaVBk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured