news.team

Στον κόσμο της Παλαιάς Διαθήκης, ο Ιεζεκιήλ θεωρείται ένας από τους 4 μεγάλους Προφήτες, χάρισμα που απόκτησε όταν οδηγήθηκε με τους συμπατριώτες του στην αιχμαλωσία, ύστερα από την πτώση της Ιερουσαλήμ στον πόλεμο με τον βασιλιά της Βαβυλώνας Ναβουχοδονόσορα.

Στον νεότερο κόσμο, πάντως, ήταν ο Samuel L. Jackson που τον έκανε γνωστό, απαγγέλοντας με ζέση ένα περίφημο πια εδάφιο, στα πλαίσια του θρυλικού Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο.

Εκείνη τη ρήση που στα αγγλικά γίνεται «And you will KNOW my name is the Lord when I lay my vengeance upon you» ακούμε τώρα τη Madonna να απαγγέλλει. Και το εννοεί.

Η Βασίλισσα της Ποπ κάνει ένα απολαυστικό πέρασμα από το νέο βιντεοκλίπ της Ariana Grande για το τραγούδι "God Is A Woman", το οποίο σκηνοθέτησε ο Dave Meyers: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. Κι αν δεν το καταλάβατε ήδη, η Madonna λέει τη φράση όντας ο Θεός ή, για την ακρίβεια, η Θεά, αφού το τραγούδι θέλει το Υπέρτατο Ον γένος θηλυκού.

Το "God Is A Woman" προμοτάρει το επερχόμενο 4ο άλμπουμ της Ariana Grande Sweetener, το οποίο αναμένεται στις 17 Αυγούστου από τη Republic Records. Θα είναι ο διάδοχος του Dangerous Woman (2016), το οποίο έστειλε την 25χρονη Αμερικανίδα στο #2 των Η.Π.Α., στο #1 της Βρετανίας, αλλά και στο #4 της χώρας μας.

{youtube}kHLHSlExFis{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured