Πάνε σχεδόν 3 χρόνια απ' όταν οι Tame Impala του Kevin Parker στρογγυλοκάθισαν στο #1 της (πατρίδας) Αυστραλίας, στο #3 της Βρετανίας και στο #4 των Η.Π.Α. με το άλμπουμ Currents, το οποίο ίσως τους έβγαλε σε λίγο πιο mainstream νερά από εκείνα που αγαπά η indie κοινότητα (που τους ανέδειξε πίσω στο 2010), μα οπωσδήποτε επιβεβαίωσε όσους τους θεωρούν μία από τις ελπίδες της σύγχρονης pop/rock μουσικής.

Έκτοτε ο Parker παραμένει πολυπράγμων αλλά δεν έχουμε ακούσει τίποτα σε Tame Impala, πέρα από μια συνεργασία με τους ZHU (το όχημα δηλαδή του Κινεζο-Αμερικανού electronica καλλιτέχνη Steven Zhu) ονόματι "My Life".

Τώρα λοιπόν το "My Life" αποκτά επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από την καλλιτεχνική ομάδα American Millennial και τον Elliot Sellers. Και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το αποτέλεσμα είναι αρκετά σπέσιαλ, καθώς διαθέτει ως πρωταγωνίστρια τη Willow Smith -την κόρη δηλαδή του Will Smith, η οποία απεικονίζεται να γλιτώνει από τροχαίο δυστύχημα.

Η δισκογραφική τύχη του "My Life", εξακολουθεί πάντως να παραμένει αδιευκρίνιστη. Κάποιοι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι αποτελεί πρώτη γεύση για τον διάδοχο του Currents, άλλοι όμως το θεωρούν κομμάτι που θα μπει στον επόμενο δίσκο των ZHU, με δεδομένο ότι ηχεί αρκετά διαφορετικά σε σύγκριση με όσα έχουμε μάθει να περιμένουμε από τους Tame Impala.

{youtube}cNizeRa8DZ4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured