O 40χρονος πολυ-οργανίστας Richard Reed Parry μπορεί να έχει κερδίσει παγκόσμια φήμη ως βασικό μέλος των Arcade Fire, έχει όμως και τις δικές του ανησυχίες, τις οποίες ήδη από το 2012 διοχετεύει σε μια σόλο δισκογραφία.

Τελευταία προσωπική εμφάνιση του Καναδού δημιουργού ήταν το πολύ ενδιαφέρον Music For Heart Αnd Breath του 2014, δουλειά που υλοποιήθηκε από τους περίφημους Kronos Quartet και κυκλοφόρησε από τη θρυλική ετικέτα της  (δείτε τι είχε γράψει τότε σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Τώρα, ο Reed Parry δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει και μάλιστα με 2 άλμπουμ. Και, ως προάγγελό τους, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενιαίο βιντεοκλίπ για τα φρέσκα κομμάτια "On The Ground" και "Sai No Kawara (River Of Death)": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Εμπνεύστηκα το "On The Ground" από μια εμπειρία την οποία είχα με φωνές φαντασμάτων σε ένα γιαπωνέζικο δάσος με γιγάντιους κέδρους, κοντά σε έναν ναό, στο ιερό βουνό Koya-Sān», δήλωσε ο Reed Parry, φέρνοντας σε μια κάποια αμηχανία τους fans των Arcade Fire.

Τα 2 κομμάτια αποτελούν προπομπούς των δίσκων Quiet River Of Dust vol. 1 και Quiet River Of Dust vol. 2. Και οι δύο θα κυκλοφορήσουν από την ΑΝΤΙ-, ο πρώτος στις 21 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος (μάλλον) στις αρχές του 2019.

{youtube}-qG79FXPUz8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured