φωτογραφία: Patrick McPheron

Για τη γενιά που μεγάλωσε στη δεκαετία του 1980, Teen Wolf ήταν μια επιτυχημένη νεανική περιπέτεια βασισμένη στις δοξασίες για λυκανθρώπους: την ταινία σκηνοθέτησε ο Rod Daniel και είχε ως πρωταγωνιστή τον Michael J. Fox στην πιο επιτυχημένη του περίοδο. Για μια νεότερη ωστόσο γενιά, Teen Wolf είναι μια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά, την οποία ανέπτυξε ο Jeff Davis για το MTV, χαλαρά βασισμένος στο φιλμ του 1985.

Τώρα, δεν είναι σαφές σε ποιο από τα δύο αναφέρθηκαν οι Muse όταν το βάφτισαν «cool» και το δήλωσαν ως πηγή έμπνευσης πίσω από το νέο τους βιντεοκλίπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Lance Drake για το "Something Human".

Σε κάθε περίπτωση, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο τραγουδιστής της μπάντας Matt Bellamy απεικονίζεται να τριγυρνά στην πόλη με ένα σπορ αυτοκίνητο, πριν τον πάρουν στο κυνήγι τα δύο έτερα μέλη των Muse, ο Dominic Howard με τον Chris Wolstenholme.

Το "Something Human" αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ των Muse, το οποίο αναμένεται το φθινόπωρο, μα χωρίς να έχουμε περαιτέρω επίσημη πληροφόρηση. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ο διάδοχος του Drones (2015), δουλειάς που δεν άρεσε στους κριτικούς, μα επιβεβαίωσε το γκρουπ ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στο σημερινό μουσικό στερέωμα  (νούμερο 1 σε Βρετανία, Η.Π.Α., Γαλλία, #2 στην Αυστραλία). Έγινε μάλιστα και αφορμή για να δούμε τους Muse και στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2016 (δείτε την ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα, εδώ).

{youtube}azAEHCQgcUI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured