Αν και το rap rock δεν βρίσκεται πια στη μουσική μόδα, ο διεθνής Τύπος έδωσε περίσσια προσοχή στον σχηματισμό του σούπερ γκρουπ των Prophets Of Rage πίσω στο 2016 -και μάλλον ήταν μονόδρομος, εφόσον τους συναποτέλεσαν ο Tom Morello της Rage Against The Machine δόξας, οι Chuck D & DJ Lord των θρυλικών Public Enemy και ο B-Real των Cypress Hill.

Το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ τους, πάντως, άφησε χλιαρές εντυπώσεις στους κριτικούς πέρσι τον Σεπτέμβρη (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ). Το κοινό, από την άλλη, έδειξε περιέργεια και δήλωσε στήριξη, φέρνοντάς το στο #16 των Η.Π.Α., στο #6 της Βρετανίας, στο #11 της Αυστραλίας, στο #16 της Γαλλίας, στο #17 του Καναδά και στο #14 της Γερμανίας.

Αυτή η απήχηση μάλλον ώθησε τους Prophets Of Rage να κινηθούν γρήγορα, με αποτέλεσμα να δούμε αυτές τις μέρες να δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Heart Afire": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Heart Afire" προλογίζει τον 2ο δίσκο του γκρουπ, για τον οποίον δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες, πέρα από το ότι είναι ήδη τελειωμένος. Μάλλον θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

{youtube}zw8VJPwswmM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured