news.team

Στα 23 του σήμερα, ο Symere Woods από τη Φιλαδέλφεια είναι ένα από τα είδωλα των cloud rap και trap τάσεων του σύγχρονου αμερικάνικου χιπ χοπ, όπου σταδιοδρομεί με το καλλιτεχνικό παρατσούκλι Lil Uzi Vert.

Παρότι επισήμως έχει μόλις ένα άλμπουμ, το περσινό Luv Is Rage 2, o Lil Uzi Vert κατέκτησε το #1 στα εθνικά charts των Η.Π.Α., κάνοντας παράλληλα και δυναμικό μπάσιμο στη βρετανική αγορά (#14).

Τώρα τον βρίσκουμε σε κάτι καινούριο, να είναι προσκεκλημένος του Young Thug στο κομμάτι "Up", που περιλαμβάνεται στο φετινό του ΕΡ Hear No Evil -ο 26χρονος ράπερ από την Ατλάντα έφτασε ως το αμερικάνικο #1 ντουέτο με την Camila Cabello στο "Havana", αλλά ακόμα δεν έχει βγάλει επίσημο στούντιο άλμπουμ.

Πάντως στο βιντεοκλίπ που δόθηκε στη δημοσιότητα για το "Up" -και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω- οι δυο τους φαίνεται να περνάνε πολύ καλά, δείχνοντάς μας επιπλέον την αγάπη τους για το περίφημο Twin Peaks, την τηλεοπτική σειρά του David Lynch που χάλασε κόσμο στη δεκαετία του 1990 και επέστρεψε πρόσφατα για να αφήσει το αποτύπωμά της και στη γενιά των 20χρονων ράπερ.

{youtube}OSAAGrnZt8Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured