Το άλμπουμ Carry Fire ήταν μάλλον το καλύτερο του 2017 που έβγαλε ένας βετεράνος σταρ της pop/rock κουλτούρας και ανταμείφθηκε τόσο με καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), όσο και με εμπορική επιτυχία: έφερε τον Robert Plant στο #3 της Βρετανίας και στο #14 των Η.Π.Α.

Αν και έχουν περάσει πολλοί μήνες από την κυκλοφορία του, ο κάποτε τραγουδιστής των Led Zeppelin αποφάσισε να τονώσει το σχετικό promo με ένα νέο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "New World": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Μέσω αυτού, μάλιστα, o Robert Plant επιθυμεί να ξεκινήσει μια κουβέντα με τους fans του για το πώς μπορεί κανείς να γίνει καλύτερος Πολίτης αυτού του Κόσμου.

«Ούτως ή άλλως το "New World" έχει γραφτεί ως τραγούδι περί κατακτήσεων και υποταγής», σημειώνει σχετικά ο Plant, «καθώς κάθε ιστορική περίοδος φέρει τον σταυρό αυτού του χάους. Δεν είναι και τόσο μακριά οι μέρες που τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη θα εμπνεύσουν κάποια μελλοντικά blockbuster του Χόλιγουντ».

Το κλιπ δημιούργησαν οι visual artists Shepard Fairey & Ernesto Yerena, εμπνεόμενοι από τις φωτογραφίες του Aaron Huey.

{youtube}zjHOYXHK-yA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured