news.team

Παρά τις δόξες που έχει γνωρίσει, είτε ως μία από τις πιο συναρπαστικές μαύρες φωνές του 20ού αιώνα, είτε ως «γιαγιά του rock», η Tina Turner συχνά πέρασε δύσκολες στιγμές. Και δυστυχώς η μοίρα της έμελλε να έχει κι άλλες τέτοιες, τώρα στα 78 της πλέον χρόνια.

Ο μεγαλύτερος γιος της Craig Turner, τον οποίον απέκτησε όταν ήταν μόλις 18 ετών από τον δεσμό που είχε τότε με τον σαξοφωνίστα των Kings Of Rhythm, Raymond Hill (1933-1996), βρέθηκε νεκρός στα 59 του χρόνια στο σπίτι του στο Studio City της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ellis Clopton για το Variety, ο Craig Turner δούλευε ως μεσίτης στην κοιλάδα του Σαν Φρανσίσκο. Το επίσημο πόρισμα της νεκροψίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ωστόσο οι αναφορές της αστυνομίας δείχνουν έντονα προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας.

Η Tina Turner δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και είναι λογικό, αφού συν τοις άλλοις έχει και μακρύ ταξίδι να κάνει για να φτάσει στο Λος Άντζελες, καθώς εδώ και χρόνια ζει στο Küsnacht της Ελβετίας, λίγο έξω από τη Ζυρίχη, έχοντας μάλιστα αποποιηθεί την αμερικανική υπηκοότητα για την ελβετική.

Στη δισκογραφία έχει να φανεί 9 χρόνια, από το ζωντανά ηχογραφημένο στο GelreDome του Arnem (Ολλανδία) Tina Live του 2009 (Η.Π.Α. #169, Βρετανία #43, Γαλλία #93, Γερμανία #18, Ελβετία #58).

{youtube}TC8IHeYv2f4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured