news.team

Τα τραγούδια τους παίζουν διαχρονικά στο ελληνικό ραδιόφωνο και στιγμές σαν το "Sometimes" του 1993 (Βρετανία #18) ή τα "Getting Away With It (All Messed Up)" (Βρετανία #22) και "Senorita" από το 2001 έχουν αγαπηθεί ακόμα και από ακροατές που διατηρούν επιφανειακή μόνο σχέση με τα διεθνή alternative rock ακούσματα.

Ο λόγος για τους James, που έχουν να φανούν από το 2016, όταν και έβγαλαν το επιτυχημένο άλμπουμ Girl At The End Of The World, που παραλίγο να κοντράρει την Adele για το βρετανικό νούμερο 1, μένοντας τελικά στο #2.

Τώρα, όμως, βρίσκονται πια στην τελική ευθεία για κάτι καινούριο και δίνουν έτσι στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ που γύρισε ο Leif Tilden για ένα φρέσκο τραγούδι ονόματι "Coming Home (pt. 2)": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Coming Home (pt. 2)" προέρχεται από ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Living Ιn Extraordinary Times, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου από τη BMG.

«Ξέραμε ότι θα μπαίναμε ξανά στο στούντιο μόλις η Λέστερ πήρε το πρωτάθλημα, για να ακολουθήσει το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις Η.Π.Α.», δήλωσε ο Tim Booth σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα τους δουλειά: «είναι λες και ξαφνικά περάσαμε σε μια πραγματικότητα του είδους που βρίσκεις στα βιβλία του Philip K. Dick».

{youtube}u2OL2CHSs4Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured