news.team

Υπόθεση μόλις μερικών ημερών είναι ο νέος δίσκος του Josh Tillman ως Father John Misty, οπότε είναι λογικό ότι το promo κινείται με ταχείς ρυθμούς εκ μέρους του επιτελείου του στη Sub Pop.

Αυτές λοιπόν τις μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, καθώς σειρά για οπτικοποίηση πήρε το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου God's Favorite Customer, μια συνεργασία με τη Weyes Blood: στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης μπορείτε να δείτε τι έφτιαξε η σύζυγός του Elizabeth Tillman, η οποία είναι σκηνοθέτιδα και φωτογράφος.

Το God's Favorite Customer, ωστόσο, δείχνει να επιβεβαιώνει κάτι που πολλοί είχαν υποψιαστεί ήδη από πέρυσι -ότι ο Father John Misty μάλλον χάνει κοινό σε σύγκριση με το 2015, όταν είχε λάβει γενική προσοχή χάρη στο άλμπουμ I Love You, Honeybear (δείτε τι είχε γράψει σε μας ο Άρης Καζακόπουλος, πατώντας εδώ), φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στο #10 των Η.Π.Α, και στο #8 της Βρετανίας. Τώρα, αντιθέτως, ζορίστηκε λίγο να μπει στα 20 πρώτα της Αμερικής (#18), ενώ έμεινε εκτός top-10 στη Βρετανία (#12).

{youtube}sNG4g354P3w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured