news.team

Ζούμε πλέον σε μια εποχή όπου τα πιο διάσημα τραγούδια της Dolly Parton έχουν από χρόνια υπερβεί τα σύνορα της country, γενόμενα κοινό κτήμα της Δυτικής pop κουλτούρας -κάτι που έχει άλλωστε επιβεβαιωθεί και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δεκαετίας, με τις επιτυχημένες της εμφανίσεις σε μεγάλα pop/rock φεστιβάλ, με πλήθος 20άρηδων να τραγουδάει από κάτω το "Jolene".

Δεν εκπλήσσει και τόσο λοιπόν η προσφορά που της έκανε το Netflix, ώστε να αποκτήσει τη δική της τηλεοπτική σειρά. Θα λέγεται Islands In The Stream, θα έχει 8 συνολικά επεισόδια και κάθε ένα από αυτά θα κεντράρει σε ένα γνωστό της τραγούδι, ζωντανεύοντας για το κοινό την ιστορία του. Η ίδια η Dolly Parton εξασφάλισε δικαιώματα παραγωγού της σειράς και θα εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο.

Ποια θα είναι τα 8 τραγούδια δεν έχει ακριβώς διευκρινιστεί, αλλά υπάρχουν ορισμένα ξεκάθαρα φαβορί, όπως το "Jolene" (1973), το "Coat Of Many Colors" (1971), το "9 To 5" (1980), το "I Will Always Love You" (1973) και βέβαια το "Islands In The Stream", το περίφημο ντουέτο της με τον Kenny Rogers που έγραψαν το 1983 γι' αυτούς οι Bee Gees (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #7) και δίνει τώρα τον τίτλο στη σειρά του Netflix. 

Η Dolly Parton βρίσκεται επίσης στην επικαιρότητα και λόγω των φημών που θέλουν την ταινία 9 To 5 (1980) να ξαναγυρίζεται από τα στούντιο της 20th Century Fox με νέους πρωταγωνιστές, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της #MeToo εποχής. Στο πρωτότυπο φιλμ του Colin Higgins, η Dolly Parton, η Jane Fonda και η Lili Tomlin κατέφευγαν σε ευρηματικούς τρόπους για να εκδικηθούν τον σεξιστή διευθυντή τους (τον έπαιζε ο Dabney Coleman).

{youtube}BNEwIxGZgVg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured