news.team

Οι Spiritualized είχαν την προσοχή του εναλλακτικού κόσμου ήδη από τα πρώτα τους βήματα το 1990, αφού ιδρυτής και ηγέτης τους ήταν ο Jason Pierce, της Spacemen 3 δόξας. Αλλά κι εκείνοι ανταπέδωσαν με γερούς δίσκους, με αποκορύφωμα το Ladies Αnd Gentlemen We Are Floating Ιn Space του 1997 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #226), ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των 1990s.

Το γκρουπ έχει να φανεί από το Sweet Heart Sweet Light του 2012 (Βρετανία #19, Η.Π.Α. #60), άλμπουμ που ο Ζαννής Βούλγαρης είχε κρίνει ως μέτριο στην κριτική του για μας (δείτε εδώ). Τώρα, όμως, σπάνε αυτήν τη σιωπή 6 χρόνων με ένα βιντεοκλίπ της Juliette Larthe για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους "I'm Your Man": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Παράλληλα, έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα ακόμα νέο κομμάτι, ονόματι "Α Perfect Miracle". Μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, εδώ.

Το "I'm Your Man" προλογίζει το νέο άλμπουμ And Nothing Hurt, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Bella Union.

Παραμένει ερωτηματικό το αν θα είναι όντως το τελευταίο άλμπουμ για τους Spiritualized, όπως έχει δηλώσει ο Pierce στο παρελθόν. Για την ώρα τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη...

{youtube}4vNrHoLS1zc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured