news.team

Αν και το αυτί των νεότερων σε ηλικία ακροατών δεν δείχνει να «ιδρώνει», ο Moby εξακολουθεί και σε αυτήν τη δεκαετία να καταθέτει δίσκους με αξιόλογα κομμάτια. Φέτος, μάλιστα, βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα χάρη στο Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt, άλμπουμ που τα πήγε καλά στις κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ) και τον επανέφερε στα charts (Βρετανία #30, Γερμανία #38).

Τώρα, ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στον Moby για έναν ολότελα διαφορετικό λόγο: ο 52χρονος Αμερικανός ανακοίνωσε ότι πουλάει ολόκληρη τη δισκοθήκη του!

Το ενδιαφέρον από fans αλλά και συλλέκτες είναι ήδη πολύ μεγάλο, αφού στη δισκοθήκη του Moby υπάρχουν υπογεγραμμένα βινύλια από διάσημους συναδέλφους του, άλμπουμ/singles δύσκολα ακόμα και για την εποχή του Discogs, καθώς και (καρα)σπάνια test pressings -δικά του, κατά κύριο λόγο.

Ο Moby ξεκινάει τις πωλήσεις αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου και το κάνει online, εδώ. Αναμένεται να διατεθούν πάνω από 1000 άλμπουμ και singles.

Ο λόγος που το κάνει αυτό ο Moby είναι καθαρά φιλανθρωπικός. Ξεκαθάρισε δηλαδή ότι το 100% των εσόδων θα καταλήξει στην οργάνωση Physicians Committee for Responsible Medicine, για να ενισχύσει τον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο για την Ανθρωπότητα, όσο και για τα ζώα του πλανήτη μας.

«Προτιμώ να τα έχετε εσείς, το κοινό μου, πλέον αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Moby στο Consequence Of Sound, «γιατί εσείς θα τα παίζετε και θα τα αγαπάτε».

{youtube}81wBu2RzVsI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured