news.team

O Chino Moreno είναι ευρέως γνωστός ως τραγουδιστής των Deftones, με τους οποίους έχει διακριθεί και για τις κραυγές του, αλλά και για τα δραματικό τενόρο φωνητικά που κάνει στις πιο μελωδικές τους στιγμές.

Ο 44χρονος Καλιφορνέζος είναι στους Deftones από τα 15 του χρόνια, καθώς ανήκει στους συνιδρυτές της μπάντας μαζί με τον βασικό κιθαρίστα Stephen Carpenter και τον ντράμερ Abe Cunningham. Και παρότι έχει από το 2005 και μετά εμπλακεί σε διάφορα side projects, ποτέ δεν έχει βγάλει κάτι ως σόλο καλλιτέχνης.

Να όμως που τώρα ήρθε η στιγμή και γι' αυτό, με το τραγούδι "Brief Exchange" που μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Όπως και το πρόσφατο σόλο single του τραγουδιστή και ντράμερ των Mastodon, Brann Dailor (δείτε εδώ), έτσι και το "Brief Exchange" αντλεί έμπνευση από το νέο graphic novel της DC Comics Dark Days: The Road To Metal. Και αποτελεί τμήμα ενός θεματικού άλμπουμ με τίτλο Dark Nights: Metal - Deluxe Edition, που κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου.

Μαζί με τον Moreno, συνέπραξαν ως μουσικοί ο μπασίστας Mike Elizondo (που έχει δουλέψει ως παραγωγός με τον Eminem), ο κιθαρίστας Tyler Bates (που μετράει συνεργασίες με τον Marylin Manson) και ο πρώην ντράμερ των Dillinger Escape Plan, Gil Sharone.

{youtube}sBMGiHosRYk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured