Παρότι σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας το υπερασπίστηκε (δείτε εδώ) και παρότι εμπορικά εκπλήρωσε τις προσδοκίες και με το παραπάνω (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1), το Everything Now επιβεβαίωσε ότι οι Arcade Fire έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μέρους του κοινού που τους στήριξε από το Funeral και μετά -κάτι που αποτυπώθηκε και στα νούμερα των θεατών στις περιοδείες τους (δείτε εδώ).

Η μπάντα, παρά ταύτα, συνεχίζει να ασχολείται με το promo του δίσκου της. Και τώρα δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Chemistry".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, πρόκειται για ένα κλιπ με μείξη ζωντανών ηθοποιών και κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή του Ray Tintori, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βιντεοκλίπ για τους MGMT και τον Moses Sumney.

«Είμαστε μεγάλοι fans του Roy», δήλωσε ο Win Butler «και θέλαμε έτσι πολύ να δουλέψουμε μαζί του. Το συζητάμε μάλιστα ήδη από τον καιρό του The Suburbs, τότε τα είχαμε συμφωνήσει, αλλά δεν μπόρεσε την τελευταία στιγμή να μας ακολουθήσει στο Ώστιν».

{youtube}ru4T3m48o5Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured