news.team

Μία από τις πιο απίθανες και αγαπητές στο κοινό φιγούρες του Twin Peaks ήταν η Margaret Lanterman, επονομαζόμενη «Κυρία με το Κούτσουρο».

Τόσο στο αυθεντικό Twin Peaks, όσο και στην prequel ταινία Fire Walk With Me, αλλά και στον 2ο κύκλο της περίφημης σειράς που είδαμε το 2017, τον ρόλο έπαιξε η Αμερικανίδα ηθοποιός Catherine E. Coulson. Μάλιστα, όσον αφορά τη σειρά του 2017, κατέβαλλε συχνά υπεράνθρωπες προσπάθειες, καθώς ζούσε τις τελευταίες της ημέρες, χτυπημένη από τον καρκίνο: πέθανε λίγο μετά το τέλος των δικών της γυρισμάτων, το 2015, σε ηλικία 71 ετών.

Τώρα, ο Richard Green γυρνάει ένα ντοκιμαντέρ για χάρη της, με τίτλο I Know Catherine, the Log Lady. Στόχος του είναι να συμπεριλάβει στιγμιότυπα από όλη την καριέρα της ηθοποιού, καθώς και υλικό που έχει από συνομιλίες της με τον David Lynch για το Twin Peaks. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.

Ο Lynch φαίνεται να έχει κάποιον ρόλο επόπτη ή παραγωγού στην όλη διαδικασία -δεν είναι πολύ σαφές, ο Greene πάντως είναι παλιός του γνώριμος, αφού έπαιζε τον Μάγο στο Mulholland Drive (2001). Ωστόσο, το ντοκιμαντέρ χρειάζεται χρήματα για να ολοκληρωθεί και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει μια ιντερνετική καμπάνια (μέσω Kickstarter), στοχευμένη ασφαλώς στους φίλους του Twin Peaks.

Όποιος συμμετάσχει, θα λάβει ένα βιβλίο-λεύκωμα σχετικό με την Coulson, αλλά και ένα ΕΡ 5 ακυλοφόρητων τραγουδιών του Johnny Jewel των Chromatics (με τίτλο Ageless). David Lynch χωρίς κάποια εμπλοκή της μουσικής άλλωστε, δεν γίνεται!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured