news.team

Κατά καιρούς έχει συμβεί σε αρκετούς από μας, ειδικά όταν κάτι τρέχουμε να προλάβουμε στους ρυθμούς των σύγχρονων μεγάλων πόλεων: παίρνουμε ένα ταξί για πιο γρήγορα, αλλά κάτι μπορεί να μείνει ξεχασμένο πίσω.

Στην περίπτωση βέβαια του Damon Albarn τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά, γιατί δεν ξέχασε απλά το κινητό του λ.χ., αλλά ολόκληρο το λάπτοπ του, στο οποίο -πέραν των υπόλοιπων αρχείων- βρισκόταν και το master copy του νέου άλμπουμ των Gorillaz!

Οι Gorillaz επέστρεψαν πέρυσι στη δισκογραφία με το Humanz, σπάζοντας μια σιωπή 6 χρόνων. Το άλμπουμ τα πήγε έτσι κι έτσι στις κριτικές (θυμηθείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), αλλά εμπορικά ήταν θρίαμβος, φτάνοντας ως το #2 της Βρετανίας, των Η.Π.Α. και της Γαλλίας. Έτσι ο Albarn και οι συνοδοιπόροι του ρίχτηκαν γρήγορα στη συνέχεια.

«Ήταν μια καταστροφή», αποκάλυψε ανώνυμη πηγή στον δημοσιογράφο Ashleigh Rainbird της Daily Mirror, «γιατί ο Damon εποπτεύει τα πάντα και γιατί, όταν μιλάμε για τους Gorillaz, δεν είναι μόνο τα μουσικά αρχεία, αλλά και τα πανάκριβα οπτικά». Η ίδια πηγή δήλωσε ότι ο Albarn εκείνη τη μέρα τα είχε πιει και λιγάκι, καθώς πήρε ταξί από το Groucho club του Λονδίνου.

Τελικά, όλα έληξαν αισίως, αφού ο ταξιτζής βρήκε τον Albarn και του επέστρεψε το λάπτοπ. Κι έτσι, με την ευκαιρία, μάθαμε ότι πρόκειται για δίσκο με ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στο Brexit.                  

{youtube}HyHNuVaZJ-k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured