news.team

Ήταν ίσως αναμενόμενο ο ντόρος γύρω από την επική καλοκαιρινή επανέκδοση του Appetite For Destruction, μα και οι μνήμες όσων το έζησαν τότε να «σκάει» σαν βόμβα στη μουσική ζωή των 1980s, να δημιουργήσουν έντονη φημολογία ότι το line-up των Guns N' Roses που έφτιαξε το εμβληματικό άλμπουμ πίσω στο 1987, θα επανενωθεί.

Θα συμβεί όμως όντως; Θα υπάρξουν για μία φορά ακόμα μαζί ο Axl Rose με τον Slash, τον Duff, τον Steven Adler και τον Izzy Stradlin;

Σύμφωνα με τον Steven Adler, που πρώτος έσπασε την παρέα πίσω στο 1990 όταν οι υπόλοιποι τον απέλυσαν λόγω της εξάρτησής του από την ηρωίνη, μπορεί πράγματι να συμβεί. Όλα όμως εξαρτώνται, λέει, από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Fernando Lebeis, ο μάνατζερ δηλαδή του Axl Rose. O Adler κάπως περίεργα μας τα είπε κατά τα λοιπά, αλλά φαίνεται να προτρέπει με τον τρόπο του τον Lebeis «να κάνει το σωστό».

Ο Lebeis, τώρα, δεν απάντησε με κάποιον τρόπο σε όσα είπε ο Adler μιλώστας στη ραδιοφωνική εκπομπή Hot Breakfast. Αλλά ίσως το τάιμινγκ της επιστροφής του στο Twitter, μετά από έναν χρόνο (και βάλε) να μην είναι άσχετο με τις όλες ζυμώσεις. 
 
{youtube}Rbm6GXllBiw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured