news.team

Στα 39 του σήμερα, ο John Legend από το Springfield του Οχάιο απολαμβάνει μια επιτυχημένη καριέρα ως τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός μα και ηθοποιός: την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, μάλιστα, έπαιξε και τον Ιησού Χριστού σε μια σούπερ πετυχημένη εκδοχή του γνωστού μιούζικαλ Jesus Christ Superstar που φτιάχτηκε για το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC -έστω κι αν την παράσταση του την έκλεψε τελικά ο Alice Cooper, ενσαρκώνοντας τον βασιλιά Ηρώδη (δείτε εδώ).

Δισκογραφικά, ο Legend έχει να φανεί από πέρυσι, όταν είπε ντουέτο με την Ariana Grande το "Beauty And The Beast" (Η.Π.Α. #87, Βρετανία #52), βασικό τραγούδι τίτλων της ομώνυμης ταινίας του Bill Condon, που μετέφερε στη μεγάλη οθόνη το γνωστό παραμύθι του Jeanne-Marie Leprince de Beaumont.

Τώρα, δίνει στη δημοσιότητα μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τον BloodPop ονόματι "A Good Night": μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξε γι' αυτό ο Misha Kornai με θέμα το online dating, χρησιμοποιώντας 23Pixel smartphones και με τη συνεργασία της Google.

Το "A Good Night" αποτελεί πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ του Legend, για το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

{youtube}KQRq9FZqNj0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured