news.team

«Όλα έγιναν τον χειμώνα του 2017», εξήγησε ο Miles Kane μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC 1, στην εκπομπή της Annie Mac: «10 χρόνια τώρα λέγαμε να κάνουμε κάτι μαζί με τον Jamie T. Πήγα λοιπόν να τον βρω σε μια συναυλία του Λος Άντζελες και εκεί συνάντησα τη Lana Del Rey. Δέσαμε αμέσως». 

Ο Βρετανός μουσικός που μάθαμε ως 1/2 των Last Shadow Puppets «συνελήφθη» πράγματι λίγο αργότερα να κάνει ψώνια στο Λος Άντζελες με τη Lana Del Rey. Και τώρα η όλη φιλία γίνεται συνεργασία, με πρώτο καρπό το τραγούδι "Loaded", που αποκτά και επίσημο βιντεοκλίπ, στο οποίο ο Kane απεικονίζεται να τριγυρνά νύχτα σε μια μεγάλη πόλη: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο Miles Kane έχει εντωμεταξύ να φανεί ως σόλο καλλιτέχνης από το Don't Forget Who You Are του 2013 (Βρετανία #8, Γαλλία #55). Αλλά το "Loaded" έρχεται τώρα να «προλογίσει» ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Coup De Grace, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018 από την Universal.

Στο μεταξύ θα τον δούμε ξανά στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, αφού έρχεται στο Rockwave 2018, στη μεγάλη μέρα των Arctic Monkeys (Παρασκευή 6 Ιουλίου, Terra Vibe), τους οποίους και πλαισιώνει μαζί με τους Alt-J, τους Get Well Soon και τους «δικούς μας» Jacks Full.

{youtube}6e53GyXCgys{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured