φωτογραφία: Zak Bratto

Ξεκινώντας πριν 10 χρόνια από το Ντιτρόιτ, οι Protomartyr μπόρεσαν και έγιναν σημαντική δύναμη στο σύγχρονο σκηνικό της post-punk αναβίωσης: παρότι οι κατάλογοι επιτυχίας τους αγνοούν, συντηρώντας έτσι το hot underground στάτους τους, η παρέα του Joe Casey είδε τη διεθνή indie κοινότητα να συσπειρώνεται γύρω από το 4ο άλμπουμ Relatives In Descent το 2017 (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Έτσι, οι Αμερικανοί αναμένονται πώς και πώς το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου θα έρθουν για πρώτη φορά, συμπληρώνοντας το ήδη εντυπωσιακό line-up που έχει στήσει το Ejekt Festival για τις 23 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο (Nick Cave & The Bad Seeds, Editors, Wolf Alice).

Και τώρα φαίνεται πως θα μας επισκεφθούν και με φρέσκο υλικό, αν κρίνουμε από τη δημοσίευση του καινούριου τραγουδιού "Wheel Of Fortune": μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Wheel Of Fortune" βρίσκει τους Protomartyr να συνεργάζονται με την Kelley Deal των Breeders. Είναι δε προπομπός ενός νέου ΕΡ με τίτλο Consolation, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από τη Domino.

{youtube}has3qKCRo0A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured