news.team

Τελικά, φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει ζωή και αφού "All Is Said And Done". Και το reunion που όλοι από το 1982 μέχρι πρότινος στοιχημάτιζαν ότι ήταν μάλλον το πιο δύσκολο να συμβεί -ναι, πιο δύσκολο κι από αυτό των Led Zeppelin- συνέβη.

Ο λόγος φυσικά για τους ABBA, ίσως την καλύτερη ποπ μπάντα στη μουσική ιστορία, οι οποίοι είπαν αντίο το 1982 όταν διαλύθηκε πια ανεπιστρεπτί η κοινή ζωή του Björn Ulvaeus με την Agnetha Fältskog (1980), αλλά και αυτή του Benny Anderson με την Anni-Frid Lyngstad (1981). Στο μεσοδιάστημα, οι φήμες θέλανε να τους γίνονται κολοσσιαίες χρηματικές προσφορές για να επανενωθούν, με την τετράδα να αρνείται πεισματικά, παρότι κανενός η σόλο καριέρα δεν άγγιξε τα ύψη των ABBA.

«Και οι τέσσερις νιώσαμε ότι, έπειτα από περίπου 35 χρόνια, θα είχε πλάκα να ενώναμε ξανά τις δυνάμεις μας και να μπούμε στο στούντιο. Και αυτό κάναμε», έλεγε η λακωνική ανακοίνωση. Από εκείνη δε τη στιγμή, υπάρχει ένας διεθνής ενθουσιασμός για την επιστροφή των ABBA, που εκφράζεται τόσο από τις αντιδράσεις των fans στα social media, όσο και με άρθρα στον μουσικό Τύπο που -επιτέλους- αποτιμούν την ουσία της ποπ κληρονομιάς τους, δίχως τις εναλλακτικές παρωπίδες του παρελθόντος.

Οι ABBA έχουν μάλιστα γράψει και 2 νέα τραγούδια, όπως δήλωσαν, τα οποία ωστόσο θα αργήσουμε να ακούσουμε, αφού θα πρέπει να φτάσουμε στον Νοέμβρη και να περιμένουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα σε παράλληλη μετάδοση από το BBC και το αμερικάνικο δίκτυο NBC, όπου φαίνεται πως σκοπεύουν να εμφανιστούν ως ολογράμματα. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού σκοπεύουν να βγουν σε παγκόσμια περιοδεία το 2019 ως ψηφιακά ολογράμματα, ακολουθώντας μια μοδάτη μα άκρως αμφιλεγόμενη τάση, η οποία ήδη έχει φέρει μια απογοήτευση, με πολλούς fans να ελπίζουν ότι ως τότε θα αλλάξουν άποψη.

{youtube}-crgQGdpZR0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured