news.team

Η Σουηδή τραγουδοποιός Li Lykke Zachrisson έγινε πασίγνωστη πίσω στο 2011 χάρη στο remix που έκανε ο Magician στο "I Follow Rivers" (Σουηδία #44, Γαλλία #4, Γερμανία #1), τραγούδι που παίχτηκε κατά κόρον και από τα ελληνικά ραδιόφωνα.

Έκτοτε τη χάσαμε λίγο από το ραντάρ τη Lykke Li, πέρασαν άλλωστε ήδη 4 χρόνια από το τελευταίο της άλμπουμ I Never Learn (Σουηδία #2, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #33, Γαλλία #60, Γερμανία #43).

Τώρα, όμως, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και 2 φρέσκα τραγούδια, το "Deep End" και το "Hard Rain": μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους συνδέσμους παρακάτω.

{youtube}YLO408PZgek{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προέρχονται από έναν νέο δίσκο ονόματι So Sad So Sexy, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από την RCA.

Αμφότερα, επίσης, αντανακλούν τις πολυσχιδείς σημερινές της ανησυχίες, όσον αφορά τον ήχο: το μεν "Deep End" έχει beats που φέρνουν στο μυαλό τα trap trends που αρέσουν στους πιτσιρικάδες και έχει ως παραγωγό τον Jeff Bhasker (συνεργάτη, μεταξύ άλλων, του Kanye West και του Frank Ocean), ενώ το "Hard Rain" είναι σε παραγωγή του πρώην Vampire Weekend, Rostam Batmanglij.

{youtube}UQ5zqTEDeHc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured