Οι Mazzy Star δεν έγιναν ποτέ μεγάλο όνομα από εμπορικής σκοπιάς: το πιο γνωστό τους στο ευρύ κοινό τραγούδι "Fade Into You" έχασε το top-40 τόσο στις Η.Π.Α. (#44), όσο και στη Βρετανία (#48), διάκριση που οριακά μόνο κατέκτησε το "Flowers In December", στην περίπτωση του Νησιού (#40). Παρά ταύτα, το εναλλακτικό κοινό έχει σε μεγάλη εκτίμηση τόσο τους 4 μέχρι σήμερα δίσκους τους, όσο και τη φωνή της Hope Sandoval.

Οι Καλιφορνέζοι έχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουν διαλύσει και έχουν επανασυγκροτηθεί στα 30 χρόνια ύπαρξής τους. Τελευταία διάλυση σημειώθηκε το 2014, για φέτος όμως είχαν ανακοινώσει ένα ακόμα reunion, με πρωταρχικό στόχο μια συναυλία στο φεστιβάλ Vivid Sydney της Αυστραλίας.

Τελικά, όμως, οι fans παίρνουν περισσότερα από όσα έλπιζαν, καθώς οι Mazzy Star δημοσίευσαν αυτές τις μέρες ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Quiet, The Winter Harbor" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Quiet, The Winter Harbor" έρχεται ως προπομπός ενός νέου ΕΡ ονόματι Still, το οποίο θα κυκλοφορήσει 1 Ιουνίου από τη Rhymes Of An Hour.

{youtube}waohwVvNAqs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured