Εξαργυρώνοντας μια συχνή τηλεοπτική παρουσία στο ριάλιτι Love & Hip Hop: New York, η 25χρονη Belcalis Almanzar από το Μπρονξ μπήκε δυναμικά στο mainstream δισκογραφικό σκηνικό του 2017 (ως Cardi B) και έγινε παγκόσμια φίρμα χάρη στο "Bodak Yellow" (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #24).

Καθ' οδόν πλέον για το ντεμπούτο της, η Cardi B έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Be Careful", το οποίο απευθύνεται στον Offset των Migos, ασχολούμενο με μια (υποτιθέμενη) απιστία του, γεγονός που απασχολεί πολύ τελευταία τα αμερικάνικα tabloids -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}l3uG4T8pJfw{/youtube}

Το "Be Careful" αποτελεί προπομπό για το άλμπουμ Invasion Of Privacy, το οποίο θα κυκλοφορήσει τη δική μας Μεγάλη Παρασκευή, 6 Απριλίου, από την Atlantic.

Η Cardi B και ο Offset είναι εντωμεταξύ και ζευγάρι στη ζωή, ήδη από τις αρχές του 2017. Ο Offset, μάλιστα, έχει κάνει και επίσημη πρόταση γάμου ήδη από τον Οκτώβρη.

Πέρα όμως από το "Be Careful", η Cardi B έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βιντεοκλίπ για το "Bartier Cardi", που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Bartier Cardi", μια συνεργασία με τον 21 Savage, βγήκε στις τελευταίες μέρες του 2017, χαρίζοντας στην Cardi B ένα #14 στις Η.Π.Α. και ένα #40 στη Βρετανία. Στο κλιπ τη βλέπουμε σε ένα λουξ πάρτυ σε κάποια έπαυλη στο Χόλιγουντ, παίζει δε και ο Offset, ενώ εμφανίζεται και ο 21 Savage, δεμένος σε ένα δωμάτιο γεμάτες οθόνες με παράσιτα.

{youtube}hXnMSaK6C2w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured