news.team

«Ποτέ δεν είχαμε 2 μπασίστες», εξηγεί ο Buzz Osborne, «είχαμε 2 ντράμερ, είχαμε 2 κιθαρίστες, οπότε το βρίσκω λογικό να έχουμε τώρα 2 μπασίστες».

Κάπως έτσι γράφεται ο πρόλογος της επιστροφής των Melvins, μπάντας θρυλικής για τα αμερικάνικα alternative πράγματα στη δεκαετία του 1980, από την κληρονομιά της οποίας πήγασαν τόσο οι Nirvana, όσο κι ολόκληρο το grunge κίνημα των 1990s.

Ο Osborne αναφέρεται στο γεγονός ότι, δίπλα στον κανονικό τους μπασίστα Steve McDonald, έπαιξε αυτή τη φορά και ο Jeff Pinkus των Butthole Surfers.

Καθώς τα πράγματα βρίσκονται πια στην τελική ευθεία, το γκρουπ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Embrace The Rub" -το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Embrace The Rub" αποτελεί προπομπό του άλμπουμ Pinkus Abortion Technician, το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου από την Ipecac. Θα περιλαμβάνει μάλιστα και μια διασκευή στο "I Wanna Hold Your Hand" των Beatles.

Το Pinkus Abortion Technician έρχεται 9 μόλις μήνες μετά το άλμπουμ A Walk With Love & Death. Είναι άλλωστε γνωστό στους fans, ότι οι Melvins δεν κάθονται στα αυγά τους.

{youtube}cnbeRJGygtg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured