news.team

Παρά το αγκάλιασμά του από τη διεθνή indie κοινότητα, ο Perfume Genius δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει σε ευρύτερα ακροατήρια: οι ελπίδες που καλλιέργησε το Too Bright πίσω στο 2014, μπάζοντάς τον στο top-100 της πατρίδας Αμερικής (#83), καταβαραθρώθηκαν με το No Shape του 2017 (Η.Π.Α. #185, Βρετανία #96), παρά τη κριτική αποδοχή που βρήκε το άλμπουμ (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Ο 36χρονος (ελληνικής καταγωγής) Mike Hadreas συνεχίζει ωστόσο τη διαδρομή του και τις μέρες αυτές έδωσε στη δημοσιότητα 3 καινούρια τραγούδια ονόματι "Lulla", "Jory",  και "Onscreen", τα οποία και μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}LrUrMXVNEqM{/youtube}

Κάθε τραγούδι συνοδεύεται και από βιντεοκλίπ. Είναι όμως του τύπου που καλό θα είναι να μην ανοίξετε σε περιβάλλον δουλειάς, αφού προέκυψαν αρκετά ...πιπεράτα! Το "Jory", για παράδειγμα, απεικονίζει έναν γυμνό μακρυμάλλη νεαρό με τη μοτοσικλέτα του. Στο "Lulla" βλέπουμε μια topless γυναίκα να παίζει σαξόφωνο. Και στο "Onscreen" δύο άλλες γυναίκες, ελαφρά ντυμένες, βάζουν φωτιά σε μια πισίνα.

{youtube}lixbUP1swyM{/youtube}

Σε κάθε περίπτωση, ο Perfume Genius δείχνει να αποτίνει έναν φόρο τιμής στο soft πορνό της δεκαετίας του 1980. Όσο για τα 3 νέα τραγούδια, παραμένουν μυστηριώδη: δεν ξέρουμε αν προοικονομούν κάποιο καινούριο άλμπουμ και πότε θα πρέπει ίσως να το περιμένουμε.

{youtube}zQRK7G7sALI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured